Voorwaarden

voorwaarden abonnement iphone 5Over het algemeen komen er bij iPhone abonnementen geen bijzondere voorwaarden kijken. Toch kan het natuurlijk wel zo zijn dat je gebruik maakt van een of andere kortingsactie waarbij je bijvoorbeeld de eerste 6 maanden van je abonnement slechts de helft van de maandlasten hoeft te betalen. Kunnen er bij zo’n actie nog addertjes onder het gras zitten of is een dergelijke kortingsactie wel te vertrouwen?

Aanvullende voorwaarden korting op iPhone abonnement

Over het algemeen hoef je je geen zorgen te maken over eventuele verborgen voorwaarden. Providers zijn namelijk verplicht om voorwaarden over een abonnement duidelijk te communiceren met de consument. Je hebt er tenslotte recht op dat je weet wat voor overeenkomst je aangaat met een provider. Bij kortingsacties wordt ook gewoon duidelijk gecommuniceerd hoe lang deze duren en welk bedrag er zal moeten worden betaald zodra de kortingsactie ten einde is.

Kortingsacties zijn natuurlijk mooi, maar laat je er niet door leiden. Kijk vooral goed naar het bedrag dat je moet betalen na de kortingsactie, want deze zal uiteindelijk bepalen of je een goedkoop of een duur abonnement hebt. Overigens komen kortingsacties zowel voor bij een iPhone 5 abonnement als bij andere abonnementen van de verschillende iPhones. Ongeacht welke iPhone je dus graag wilt hebben, van kortingsacties profiteren kun je overal.

Previous post:

Next post: