Verschillende iPhones

Verschillende iphones en abonnementenWat nou als je een iPhone wilt hebben, maar je weet nog niet precies welke dan precies? Hoe kom je er dan achter welke iPhone het meest geschikt is voor jou?

Geschikte iPhone kiezen

Het is natuurlijk heel moeilijk te zeggen welke iPhone goed bij je past. Wij zouden persoonlijk eerder kiezen voor een nieuwer type iPhone als voor een ouder type. Dit zouden we simpelweg doen omdat de nieuwere versies meer capaciteiten hebben. Als het je echter niet zo zeer om het grote aantal functies te doen is en je wilt gewoon graag een iPhone met een zo goedkoop mogelijk abonnement, dan wordt het een ander verhaal.

Wil je namelijk een goedkoop iPhone abonnement, dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor een iPhone 3GS abonnement of een iPhone 4 abonnement. We noemen het iPhone 4 abonnement ook, omdat een abonnement voor de iPhone 3GS steeds meer begint uit te sterven en niet bij alle webshops verkrijgbaar is. Dit verkleint dus ook de keuze in abonnement, wat wellicht dus niet zo gunstig is.

Kies voor een goedkoop iPhone abonnement dan gewoon voor een abonnement bij de iPhone 4. Hier zul je in prijsklasse een duidelijk verschil zien met de nalopers van deze iPhone, namelijk de iPhone 4S en de iPhone 5. Als je veel waarde hecht aan hetgeen een telefoon allemaal kan zouden wij aanraden om te kiezen voor 1 van de 2 laatst genoemde telefoons. Hierbij is wederom prijzen vergelijken toch van aanmerkelijk belang.

Previous post:

Next post: