Vergelijken

iphone5afbeeldingDe truc om het iPhone abonnement te vinden dat het beste bij je past is vergelijken. Niets meer en niets minder. Selecteer voor jezelf een paar abonnementen waar je je wel in kunt vinden en leg deze vervolgens naast elkaar om de grootste verschillen te kunnen waarnemen. Bereken voor de grap ook eens wat je aan het einde van de looptijd van je abonnement in totaal hebt besteed aan je abonnement. Op die manier kun je misschien beter een beslissing maken over welk abonnement nou het beste is.

Vergelijk abonnementen, vergelijk kortingen

Veelal kun je bij het afsluiten van een abonnement voor je iPhone profiteren van mooie tijdelijke kortingen die ervoor zorgen dat je abonnement goed betaalbaar wordt. Veelal gaat het hierbij om kortingen van zo’n 3 à 6 maanden en meestal geldt hier dan de helft van de normale maandelijkse prijs. Dit zijn dus van die voorwaarden die er bij telefoon abonnementen kunnen komen kijken waar je niet te licht over moet denken.

En aangezien die kortingen er zijn, waarom zou je er dan niet van willen profiteren. Neem dit dus ook zeker mee in je besluit want alleen al hiermee zou je best een veel geld kunnen besparen. Uiteraard is dat niet het enige waar je op moet letten, want je moet natuurlijk ook kijken wat je erna betaalt, maar toch is een dergelijke korting van 50% altijd meegenomen. Daarnaast kun je ook de abonnementen vergelijken van de iPhones onderling. Let bijvoorbeeld eens op de verschillen die je aantreft tussen een iPhone 5 abonnement en een iPhone 4 abonnement. Hoeveel scheelt dit en is het dan bijvoorbeeld meer de moeite om voor een oudere iPhone te kiezen om kosten te besparen of toch niet?

Previous post:

Next post: