Provider

Voor welke provider moet je nou kiezen als je een iPhone abonnement gaat afsluiten? Dat hangt volledig van je wensen af. Eigenlijk hebben alle providers wel mooie aanbiedingen waar het iPhone abonnementen betreft dus het is slechts een kwestie van goed kijken en zien wat er het beste past bij wat je verwacht van een abonnement.

Provider kiezen

providersiphoneabonnementenIn Nederland hebben we een aantal providers en eigenlijk zijn ze allemaal zeer betrouwbaar te noemen. Het is dan ook niet zo dat onze voorkeur voor een provider uitgaat naar 1 provider, want wij hebben al meerder providers in het verleden gehad en eigenlijk hebben we nooit problemen ervaren.

Wat providers natuurlijk enorm onderscheid zijn de tarieven. Op basis daarvan zou je dus een beslissing kunnen maken. Wat providers KPN, Telfort en Hi doen is dat ze een lease aanbieden voor de iPhone. Je betaalt dus gewoon elke maand een bedrag aan hun om je iPhone te leasen. Dit betekent ook dat zodra je abonnement ten einde is je je iPhone moet inleveren, omdat de provider wel de rechtmatige eigenaar van het toestel blijft. Daarentegen kun je tegen die tijd wel weer een nieuw toestel uitkiezen om te leasen. Zo heb je altijd een toestel dat up-to-date is.

Previous post:

Next post: