Prepaid iPhone

Een iPhone kun je ook bij een aantal webshops prepaid kopen. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een prepaid iPhone moet je er echter wel rekening mee houden dat je flink gaat moeten betalen, aangezien een iPhone nu eenmaal een zeer prijzige telefoon is om zo even los te kopen. Want in feite betaal je voor een prepaid iPhone ongeveer dezelfde prijs als voor een iPhone die je als losse telefoon zou kopen. Reken dus in ieder geval op prijzen vanaf enkele honderden euro’s.

Prepaid iPhone niet goedkoop

prepaid iphone zonder abonnementNou lijkt het kopen van een prepaid iPhone misschien heel erg duur en dat is het natuurlijk ook wel, maar je moet niet denken dat omdat je bijvoorbeeld een iPhone voor niets bij je abonnement krijgt je dan goedkoop uit bent. Vergelijk namelijk maar eens de kosten voor je iPhone abonnement met de kosten die je betaalt als voor een sim only abonnement. Dan zie je dus dat de prijs van de iPhone is doorberekend in het abonnement (wat ook geheel logisch is) en dat een prepaid iPhone dus wel duur is omdat je het bedrag ineens moet betalen, maar dat het een normale prijs is.

iPhone en prepaid, gaat dan samen?

Of een iPhone en prepaid met elkaar samen gaan is vooraf moeilijk te zeggen. Ga je de iPhone gebruiken om mee mobiel te gaan internetten en dergelijke, dan lijkt prepaid toch geen handige optie te zijn en ligt een iPhone abonnement toch meer voor de hand. Dit heeft alles te maken met de hogere tarieven die moeten worden betaalt bij prepaid in verhouding tot een abonnement. Slechts bij heel weinig gebruik zou prepaid een mogelijkheid kunnen zijn. Met prepaid heb je in elk geval nooit met een vaste looptijd te maken. Uiteraard is een vaste looptijd bij een abonnement wel aan de orde.

Previous post:

Next post: