Opzeggen

Hoe zit het nu eigenlijk als je je abonnement voor de iPhone wilt opzeggen voordat je abonnement is verlopen? Zijn hier überhaupt wel mogelijkheden voor of zul je het gewoon moeten uitzingen tot aan het einde van je abonnement?

Abonnement voor je iPhone opzeggen

Het zal heel lastig worden als je je abonnement al voortijdig wilt opzeggen. Je bent immers een verbintenis aangegaan voor een bepaalde periode en het is dus vrij lastig om hier zomaar onderuit te komen. Het zou eventueel wel kunnen als je provider ineens allerlei tarieven aanpast waardoor jij er flink op achteruit gaat en veel meer zult moeten betalen. In dat geval zou je wel een punt kunnen hebben, maar in andere gevallen moet je wel een hele goed reden hebben om je abonnement te ontbinden zonder dat daar een hoop extra kosten aan verbonden zijn.

Je kunt natuurlijk altijd proberen om je abonnement eerder op te zeggen, maar zoals we al zeiden kun je dan best verwachten dat je een soort van boete krijgt. Je wilt immers een contract ontbinden dat je uit vrije wil bent aangegaan met de provider. Zonder geldige reden zul je er vrijwel nooit kosteloos vanaf komen. Waarschijnlijk is het dan nog goedkoper om je iPhone abonnement gewoon te laten verlopen.

Previous post:

Next post: