Looptijd abonnement

Over het algemeen is de looptijd van een iPhone abonnement 1 of 2 jaar. We zeggen over het algemeen, maar eigenlijk zijn er ook geen andere mogelijkheden:). Ondanks dat je maar 2 mogelijkheden hebt voor het afsluiten van een iPhone abonnement is het toch belangrijk om deze 2 goed met elkaar te vergelijken, want je kunt nog wel eens op grote verschillen stuiten.

iPhone gratis bij 2-jarig abonnement

Vaak krijg je je iPhone gratis als je deze afsluit in combinatie met een 2-jarig abonnement. Houd er echter wel rekening mee dat je in die 2 jaar tijd natuurlijk genoeg betaald voor je abonnement zodat je uiteindelijk de iPhone natuurlijk niet echt gratis hebt gehad. Je zou dus eens kunnen kijken hoeveel je betaalt voor een 1-jarig abonnement per maand en wat je dan moet betalen voor de iPhone. Als de dan de verschillen tussen het 1-jarig en het 2-jarig iPhone abonnement tegen elkaar weg zet kan het misschien rendabeler zijn om voor een 1-jarig abonnement te kiezen. Uiteraard is dit helemaal aan jou. Voor de iPhone 4, iPhone 4S en ook de iPhone 5 zijn allemaal zowel 1- als 2-jarige abonnementen af te sluiten.

Een voordeel van een 1-jarig abonnement is dat je sneller je abonnement hebt afbetaald en dat dan de iPhone helemaal van jou is. Daarna kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten op je iPhone. Hierdoor zul je lage maandlasten hebben. Met een kort abonnement kun je dus eerder van dit soort voordeeltjes profiteren.

Next post: