Extra’s voor de iPhone

Je kunt je iPhone, als je deze eenmaal hebt, uitbreiden met van alles en nog wat, maar wat is nu eigenlijk functioneel voor de iPhone en wat zijn nu echt accessoires waar je wat aan hebt en waar je iPhone ook daadwerkelijk beter van wordt?

Handige extra’s

Wat we je zeker aanraden om aan te schaffen zodra je een abonnement met iPhone hebt is een zogenaamde screen protector. Dit is een dun plastic folie dat je over het scherm van je iPhone heen plakt. Zo blijft je scherm dus vrij van krassen en dergelijke, want deze worden allemaal opgevangen door de folie. Je kunt er eventueel voor kiezen om de folie eens in de zoveel tijd te vervangen. Een goede screen protector heb je al voor nog geen 10 euro.

En als we het toch hebben over het beschermen van je telefoon moeten we natuurlijk ook het telefoonhoesje noemen. Aangezien een iPhone er niet op gemaakt is om te laten vallen of iets dergelijks (natuurlijk is geen enkele telefoon hierop gemaakt, maar een iPhone is na een val echt wel gauw stuk) is het handig om een telefoonhoesje te kopen voor je iPhone. Mocht er dan toch iets gebeuren, dan blijft je iPhone in elk geval schadevrij en dat is niet onbelangrijk volgens ons. Doordat het formaat van een iPhone 5 anders is dan het formaat van een iPhone 4 en iPhone 4S zijn hier dus ook verschillende telefoonhoesjes voor te koop. De telefoonhoesjes van een iPhone 4 zijn wel voor de iPhone 4S te gebruiken en vice versa. Zij hebben immers wel hetzelfde formaat.

Previous post:

Next post: